Skaller

Skab dit eget hjørne af New York med skaller af mursten

Du har sikkert på afstand beundret de rustikke murstensvægge, som du ofte ser på film eller serier, der foregår i New York. Nu har du mulighed for at skabe den samme stemning hjemme hos dig selv. Det kan du gøre ved hjælp af skaller af mursten. Har du ikke hørt om skaller, så er det – ganske simpelt – mursten skåret i tynde skiver, så de kan sættes op de fleste eksisterende vægge. 

Skaller monteres på en eksisterende væg. De optager minimal plads, og skaber samtidig den tjekkede og rustikke stemning, du er på jagt efter. Med skaller fra Genbrugssten.dk, bidrager du samtidig til en mere bæredygtig livsstil.

Kontakt os

[forminator_form id=”173″]

Murstensskaller som New Yorker væg

Røde skaller, gule skaller, patineret skaller – vi har skaller af alle typer, så du kan skabe den unikke New Yorker væg, der passer allerbedst til din bolig.

Hvis du ikke vil have en professionel murer til at montere væggen for dig, så kan du sagtens gøre det selv. Skallerne sættes fast med fliseklæber, ligesom du kender det fra badeværelsesfliserne, når væggen har fået en forankringsgrunder.

Skaller opmures, så der er 3 skift inklusive fuge pr. 200 mm. Opmuringen
kan udføres med forskellige forbandter.

Lev bæredygtigt ved at bruge genbrugssten

Bruger du skaller til din New Yorker væg fra Genbrugssten.dk, får du ikke bare originale skaller med et smukt patineret udtryk – du bidrager også til en mere bæredygtig livsstil.

Du slår simpelthen to fluer med ét smæk: Du får et varmt og tidløst udtryk til din væg, og du er med til at genanvende ressourcer til glæde for dig selv og alle andre.

Fandt du, hvad du søgte?

[forminator_form id=”1519″]

Dit input hjælper os med at forbedre vores hjemmeside og din oplevelse. Alle besvarelser er anonyme.