Gule mørk patinerede mursten

Gule mørk patinerede mursten

Gule mørk patinerede mursten får sit mørke karakteristiske udseende ved at blive overfladebehandlet med en speciel væske. Efter rensning af mursten påføres væsken, som trænger ind i murstenene og giver dem et farvespil, der kan variere i intensitet afhængigt af, hvor meget af væsken som trænger ind i den enkelte mursten.

Genbrugsstens gule mørk patinerede murstenblanding er sammensat af mursten fra mindst tre forskellige nedrivningsprojekter, som kan stamme fra hele Danmark. Det betyder at murstensblandinger løbende vil have forskellige murstensprægninger, farvenuancer og typer (celle- og massive mursten) samt kan have rester fra maling, puds mm. Disse blandinger ændres løbende afhængigt af, hvilke mursten der modtages.

De gule mørk patinerede maskinrensede murstensløbere og kopsten kan bruges som erstatning for nyproducerede mursten, og de egner sig godt til facader, søjler og skillevægge i både nybyggeri og renovering af ældre bygninger, hvor det er vigtigt at bevare den originale karakter og charme. Genbrugsmursten kan også benyttes til indvendige vægge, hvor deres specielle udseende kan tilføre rummet en særlig atmosfære og personlighed. Ved at vælge den gule mørk patinerede murstenblanding kan man opnå et karakteristisk udtryk i ethvert byggeprojekt.

Kontakt os


Fandt du, hvad du søgte?


Dit input hjælper os med at forbedre vores hjemmeside og din oplevelse. Alle besvarelser er anonyme.