Røde gulvsten

Røde gulvsten

Vores røde gulvsten er en unik mulighed for at give gulvbelægningen et rustikt og varmt udseende. Røde gulvsten er en ekstra sorteret mursten, der produceres på ordre. Efter rensning bliver gulvsten håndsorteret og sat på egne paller. Murstenene består udelukkende af massiv sten og har fire intakte kanter.

Genbrugsmursten adskiller sig fra nyproducerede mursten på grund af deres patina og historiske arv. Det er værd at bemærke, at røde mursten var særligt populærere i 50’erne og 60’erne. Vores røde gulvstensblanding kan stamme fra et enkelt byggeri, eller være sammensat af flere nedtagningsprojekter fra hele Danmark. Det betyder at gulvstenene løbende kan have forskellige farvenuancer og indeholde mursten i orange nuancer, ligesom der kan forekomme malingsrester på løbersiderne.

De røde gulvsten kan bruges som erstatning for ny producerede mursten, og de egner sig godt til gulvbelægning i både nybyggeri og renovering af ældre bygninger, hvor det er vigtigt at bevare den originale karakter og charme. Vi anbefaler en efterbehandling af overfladen med sæbespåner for at bevare udtrykket.

Dokumentation under konstruktion

Kontakt os


Fandt du, hvad du søgte?


Dit input hjælper os med at forbedre vores hjemmeside og din oplevelse. Alle besvarelser er anonyme.