Gule mursten

Gule mursten

Den gule murstenblanding er en populær og unik mulighed for at give en bygning et rustikt og lyst udseende. Genbrugsmursten skiller sig ud fra nyproducerede mursten på grund af deres patina og historiske arv. Det er værd at bemærke, at gule mursten var særligt populære i 60’erne og 70’erne.

Genbrugsstens gule murstenblanding er sammensat af mursten fra mindst tre forskellige nedrivningsprojekter, som kan stamme fra hele Danmark. Det betyder, at murstensblandingerne løbende vil have forskellige murstensprægninger, farvenuancer og typer (celle- og massive mursten) samt rester fra maling, puds osv. Disse blandinger ændres løbende afhængigt af, hvilke mursten der modtages. Det er muligt, at der i den gule blanding kan være mursten, som har en rosa farve.

De gule maskinrensede murstensløbere og kopsten kan bruges som erstatning for nyproducerede mursten. de egner sig godt til facader, søjler og skillevægge i både nybyggeri og renovering af ældre bygninger, hvor det er vigtigt at bevare den originale karakter og charme. Genbrugsmursten kan også benyttes til indvendige vægge, hvor deres specielle udseende kan tilføre rummet en særlig atmosfære og personlighed. Ved at vælge den gule murstenblanding kan man opnå et karakteristisk udtryk i ethvert byggeprojekt.

Kontakt os


Fandt du, hvad du søgte?


Dit input hjælper os med at forbedre vores hjemmeside og din oplevelse. Alle besvarelser er anonyme.