Gule gulvsten

Gule gulvsten

Vores gule gulvsten er en unik mulighed for at give gulvbelægningen et rustikt og lyst udseende. Gule gulvsten er en ekstra sorteret mursten, der produceres på ordre. Efter rensning bliver gulvsten håndssorteret og sat på egne paller. Murstenene består udelukkende af massive sten og har fire intakte kanter.

Genbrugsmursten adskiller sig fra nyproducerede mursten på grund af deres patina og historiske arv. Det er værd at bemærke, at gule mursten var særligt populærere i 60’erne og 70’erne. Vores gule gulvstensblanding kan stamme fra et enkelt byggeri, eller være sammensat af flere nedtagningsprojekter fra hele Danmark. Det betyder at gulvstenene løbende kan have forskellige farvenuancer og indeholde mursten i rosa nuancer, ligesom der kan forekomme malingsrester på løbersiderne.

De gule gulvsten kan bruges som erstatning for ny producerede mursten, og de egner sig godt til gulvbelægning i både nybyggeri og renovering af ældre bygninger, hvor det er vigtigt at bevare den originale karakter og charme. Vi anbefaler en efterbehandling af overfladen med sæbespåner for at bevare udtrykket.

Dokumentation under konstruktion

Kontakt os


Fandt du, hvad du søgte?


Dit input hjælper os med at forbedre vores hjemmeside og din oplevelse. Alle besvarelser er anonyme.