Murstensforbandter

Mursten er et populært byggemateriale, der har været brugt i århundreder. En vigtig del af byggeri med mursten er valget af murstensforbandt, som refererer til den måde, hvorpå murstenene er placeret i forhold til hinanden i en mur. Der findes mange forskellige typer af forbandt, og det rigtige valg af forbandt kan påvirke både strukturen og æstetikken i en mur eller bygning..

Mursten er et populært byggemateriale, der har været brugt i århundreder. En vigtig del af byggeri med mursten er valget af murstensforbandt, som refererer til den måde, hvorpå murstenene er placeret i forhold til hinanden i en mur. Der findes mange forskellige typer af forbandt, og det rigtige valg af forbandt kan påvirke både strukturen og æstetikken i en mur eller bygning.

Vi har lavet en oversigt over forskellige typer af murstensforbandt. Oversigten er opdelt i to kategorier: løberforbandt og forbandt med kopsten. Forbandt med kopsten er mere avanceret og bruger kopsten som supplement til murstenene for at skabe komplekse mønstre.

Oversigten inkluderer også et estimat for antallet af kopsten og mursten pr. kvadratmeter murværk, hvilket giver en idé om materiale behovet for det valgte forbandt.

1 m2 = 65 murstensløbere inkl. 5% spild / 1 m2 = 130 kopsten 5% spild

Fandt du, hvad du søgte?

[forminator_form id=”1519″]

Dit input hjælper os med at forbedre vores hjemmeside og din oplevelse. Alle besvarelser er anonyme.