Skab dit eget hjørne af New York med skaller af mursten

Du har sikkert på afstand beundret de rustikke murstensvægge, som du ofte ser på film eller serier, der foregår i New York. Nu har du mulighed for at skabe den samme stemning hjemme hos dig selv. Og det kan du gøre ved hjælp af skaller af mursten. Har du ikke hørt om skaller, så er det – ganske simpelt – mursten skåret i tynde skiver, så de kan sættes op de fleste eksisterende vægge. 

Du har sikkert på afstand beundret de rustikke murstensvægge, som du ofte ser på film eller serier, der foregår i New York. Nu har du mulighed for at skabe den samme stemning hjemme hos dig selv. Det kan du gøre ved hjælp af skaller af mursten. Har du ikke hørt om skaller, så er det – ganske simpelt – mursten skåret i tynde skiver, så de kan sættes op de fleste eksisterende vægge. 

Skaller monteres på en eksisterende væg. De optager minimal plads, og skaber samtidig den tjekkede og rustikke stemning, du er på jagt efter. Med skaller fra Genbrugssten.dk, bidrager du samtidig til en mere bæredygtig livsstil.

Gule murstensskaller

Gule murstensskaller er tynde vådskårde skiver, i en tykkelse på 20 mm, fra ydersiderne af murstenene. Genbrugssten’s murstens skallerne er skåret fra danske genbrugte mursten, som bærer præg af deres egen karakteristisk udseende, som kan tilføje en særlig atmosfære og personlighed til ethvert bygningsprojekt.

Vores murstens skaller blandinger er skåret fra mindst tre forskellige nedtagningsprojekter i hele Danmark, hvilket betyder, at skallerne har forskellige farvenuancer, murstensprægninger og typer (celle- og massive mursten). Skallerne kan også have rester af maling og puds, som giver dem et unikt udtryk. Blandingerne af skaller ændres løbende afhængigt af, hvilke mursten der modtages.

Disse gule murstens skaller kan erstatte ny producerede murstens skaller og bruges som facadebeklædning, dekorative løsninger på eksisterende indervægge, såsom de populære New Yorker-vægge, eller som gulvbelægning. Genbrugte murstens skaller har deres eget unikke udseende, som kan give en særlig atmosfære og personlighed til ethvert bygningsprojekt. Ved at vælge de gule murstens skaller kan man opnå et karakteristisk udtryk i byggeriet. 

Kontakt os


Murstensskaller som New Yorker væg

Røde skaller, gule skaller, patineret skaller – vi har skaller af alle typer, så du kan skabe den unikke New Yorker væg, der passer allerbedst til din bolig.

Hvis du ikke vil have en professionel murer til at montere væggen for dig, så kan du sagtens gøre det selv. Skallerne sættes fast med fliseklæber, ligesom du kender det fra badeværelsesfliserne, når væggen har fået en forankringsgrunder.

Skaller opmures, så der er 3 skift inklusive fuge pr. 200 mm. Opmuringen
kan udføres med forskellige forbandter.

Lev bæredygtigt ved at bruge genbrugssten

Bruger du skaller til din New Yorker væg fra Genbrugssten.dk, får du ikke bare originale skaller med et smukt patineret udtryk – du bidrager også til en mere bæredygtig livsstil.

Du slår simpelthen to fluer med ét smæk: Du får et varmt og tidløst udtryk til din væg, og du er med til at genanvende ressourcer til glæde for dig selv og alle andre.

Fandt du, hvad du søgte?


Dit input hjælper os med at forbedre vores hjemmeside og din oplevelse. Alle besvarelser er anonyme.