Brug genbrugsmursten til at bygge bæredygtigt og smukt

Nybyggeri kan ofte være en smule karakterløst. Det gælder i hvert fald for meget af det generiske byggeri som smækkes op i disse år. Hvis du skal i gang med at bygge nyt hus, og du samtidig er træt af stilen i det moderne nybyggeri, så er mursten fra Genbrugssten helt sikkert noget for dig. Det giver mulighed for at skabe murstenshuse med masser af karakter og atmosfære.

Nybyggeri kan ofte være en smule karakterløst. Det gælder i hvert fald for meget af det generiske byggeri som smækkes op i disse år. Hvis du skal i gang med at bygge nyt hus, og du samtidig er træt af stilen i det moderne nybyggeri, så er genbrugsmursten fra Genbrugssten helt sikkert noget for dig. Det giver mulighed for at skabe murstenshuse med masser af karakter og atmosfære.

Bygger du med genbrugsmursten fra Genbrugssten.dk, lever du både mere bæredygtigt, og du bygger med sten, der har bevaret deres originale skønhed. Hele to ting på én gang: Du får en original og atmosfærefyldt bolig, og samtidig sparer du en masse energi til produktion af nye mursten.

Gule mursten

Den gule murstenblanding er en populær og unik mulighed for at give en bygning et rustikt og lyst udseende. Genbrugsmursten skiller sig ud fra nyproducerede mursten på grund af deres patina og historiske arv. Det er værd at bemærke, at gule mursten var særligt populære i 60’erne og 70’erne.

Genbrugsstens gule murstenblanding er sammensat af mursten fra mindst tre forskellige nedrivningsprojekter, som kan stamme fra hele Danmark. Det betyder, at murstensblandingerne løbende vil have forskellige murstensprægninger, farvenuancer og typer (celle- og massive mursten) samt rester fra maling, puds osv. Disse blandinger ændres løbende afhængigt af, hvilke mursten der modtages. Det er muligt, at der i den gule blanding kan være mursten, som har en rosa farve.

De gule maskinrensede murstensløbere og kopsten kan bruges som erstatning for nyproducerede mursten. de egner sig godt til facader, søjler og skillevægge i både nybyggeri og renovering af ældre bygninger, hvor det er vigtigt at bevare den originale karakter og charme. Genbrugsmursten kan også benyttes til indvendige vægge, hvor deres specielle udseende kan tilføre rummet en særlig atmosfære og personlighed. Ved at vælge den gule murstenblanding kan man opnå et karakteristisk udtryk i ethvert byggeprojekt.

Kontakt os


Vi har de genbrugsmursten, du har brug for

Hos Genbrugssten har vi alt, hvad du har brug for, hvis du vil bygge med genbrugsmursten.

Med vores genbrugsmursten kan du få et klassisk og mere personligt udtryk i din bolig. Og hvis du bruger en patineret mursten, vil du få et originalt og smukt udtryk i din bolig, selvom den er nybygget.

Det samme gælder, hvis det, du ønsker, er røde mursten eller gule mursten. Vi har det hele, og du kan bygge med mursten fra os med god samvittighed og samtidig få det originale udtryk i din bolig, som du brænder for med gamle mursten. Vi levere i både Nordjylland, Midtjylland, Sønderjylland og på Fyn og Sjælland.

Lev bæredygtigt og originalt på samme tid

Bæredygtighed er oppe i tiden, og med den klimapåvirkning, vi mennesker har, er det ikke til at komme uden om: Vi bliver nødt til at leve mere bæredygtigt.

Desværre er nybyggeri noget af det, der koster rigtig meget på CO2-regnskabet.
10% af Danmarks CO2-udledning stammer fra bygge- og anlægsprocessen samt produktion af byggematerialer.

Så gør din del for, at vi kan leve mere bæredygtigt ved at bygge med genbrugsmursten. Vores fælles planet vil takke dig for det!

Fandt du, hvad du søgte?


Dit input hjælper os med at forbedre vores hjemmeside og din oplevelse. Alle besvarelser er anonyme.