Opfordring til mere genbrug

Genbrug som Krav: En Ambitiøs Fremtid for Byggebranchen

Hos Genbrugssten deler vi begejstringen for den mere ambitiøse CO2-indsats, som der efterspørges i artiklen fra Bygge- & Anlægsavisen, hvor Ulrik Branner udtaler sig om den nye lovgivning. En reduktion af byggeriets CO2-aftryk er afgørende for den grønne omstilling, og vi støtter branchen i ønsket om strengere reguleringer. Vi mener dog, at det er nødvendigt at gå skridtet videre og gøre genbrug af byggematerialer til et lovkrav.

Genbrug: Mere End En CO2-Besparelse

Selvom fokus på CO2-reduktion er essentielt, må vi ikke overse de mange fordele ved genbrug. Uanset hvor bæredygtigt et nyt byggemateriale er, indebærer det en miljøbelastning ved udvinding af råmaterialer. Ved at genbruge byggematerialer kan vi minimere denne belastning, bevare jordens ressourcer og forhindre unødig udvinding.

Lovgivning og Fremtiden Derfor håber vi hos Genbrugssten på en fremtid, hvor lovgivning sikrer minimumsgrader af genbrugte materialer i byggeriet. Dette ville ikke kun bidrage til at reducere CO2-udledning, men også beskytte jordens ressourcer for fremtidige generationer. Ved at kombinere CO2-reduktion med genbrug kan vi skabe en byggebranche, der ikke blot tænker på nuet, men også på de kommende generationer.

Læs den fulde artikel her: https://bygge-anlaegsavisen.dk/Regeringen-har-en-forpligtelse-til-at-lytte-til-byggebranchen

Fandt du, hvad du søgte?


Dit input hjælper os med at forbedre vores hjemmeside og din oplevelse. Alle besvarelser er anonyme.