Genbrugssten tager samfundsansvar

Hos Genbrugssten ApS har vi stærk dedikation til at fremme en grøn og bæredygtig fremtid. Vores kernekompetence er at rense og genbruge mursten, hvilket reducerer unødvendig miljøbelastning. Derudover er der internt indført flere grønne tiltag forhold til vores produktionsmetoder, vi undgår brug af kemikalier og vand til rensning af mursten og vores overskydende restprodukter såsom tegl og fugerester bliver projekteres ud andre nye produkter.

Udover deres fokus på bæredygtighed, er Genbrugssten ApS også engageret i socialt ansvar. Som en cirkulær virksomhed ansætter de borgere, der står uden for arbejdsmarkedet og giver dem en ny chance for at opkvalificere sig og opnå en meningsfuld arbejdsplads. Virksomheden tror på, at det er en vigtig del af deres rolle at hjælpe samfundets mest udsatte og bidrage til en mere inkluderende og retfærdig verden. Vi ønsker at beskæftige samfundets mest udsatte og give nye jobmuligheder i lokalsamfundet og bidrager til den lokale økonomi.

Genbrugssten ApS er vi stolte af deres engagement i både bæredygtighed og socialt ansvar, og vi ser det som en naturlig del af deres forretningsmodel at tage ansvar for samfundet og skabe positive forandringer. Genbrugssten ønsker at fortsætte med at træffe grønne og bæredygtige beslutninger og ansætte mennesker på kanten af arbejdsmarkedet, for at bidrage til en mere bæredygtig og inkluderende fremtid.

Kontakt os


Samarbejdspartnere

Fandt du, hvad du søgte?


Dit input hjælper os med at forbedre vores hjemmeside og din oplevelse. Alle besvarelser er anonyme.