GENBRUGSSTEN
TIL ERHVERV

Vi renser mursten fra nedrivningsprojekter, på den måde får de nyt liv, hvorefter vi sælger dem til nye byggeprojekter.

Erhvervsbyggeri kan have mange former og formål.

Alt fra kontordomiciler, butikslokaler, lejligheder og meget mere. Når der bygges, ønsker alle et byggeri i høj kvalitet og leveret til aftalt tid. Men hvorfor ikke skille jer ud fra mængden, når I bygger. Det helt store enme på verdensplan er miljøet og grøn omstilling. Hvorfor ikke være firstmover på dette område og tilbyde erhvervsbyggeri med omtanke for miljøet.

ERHVERV

Hos Genbrugssten sælger vi genbrugte mursten og skaller til erhvervsbyggerier. Genbrugte mursten skaber et helt unikt udtryk, noget som nye mursten ikke kan. Samtidig spares miljøet for den store energibelastning der sker ved brænding af nye mursten.

Vi samarbejder med blandt andet entreprenører, arkitekter, boligselskaber og ejendomsudviklere, og sammen sænker vi vores fælles aftryk på miljøet.

Viste du?

Vi leverer vores genbrugssten i hele Danmark

Vi bistår med rådgivning til dit projektbyggeri

I blandt vores andre ervhervskunder har vi hjulpet bla. bygherrer, arkitekter, entreprenører, ejendomsudviklere, parcelhus firmaer, murermestre etc. Og vi står også klar til at rådgive eller finde de rette sten til dit projektbyggeri.

Vi tilbyder ressource kortlægning af projekterne, udvalg af sten der passer ind i enten bestående sten, eller visuelle udtryk.

Vi laver fast aftale omkring levering så tidsplaner altid overholdes.

Tag en uforpligtende snak med os, og find ud af hvor klimavenligt dit næste byggert kan blive?

Bestil en af vores murstensprøver

Kunne du tænke dig at have vores murstensprøver i din udstilling? Så skriv til os her, så kontakter vi dig for at aftale nærmere

Navn

Et udpluk af vores samarbejdspartnere:

Kontakt os

Skriv til os her for at høre mere om mulighederne for brug af genbrugssten i dit byggeprojekt. Vi står klar til at hjælpe, om det er en vinkælder, gulv eller et komplet hus.

Brønderslev

5122 1993

9282 2501

Agdrupvej 3, 9700 Brønderslev

info@genbrugssten.dk

Åbningstid for privatsalg:

Torsdag kl. 14-16

Telefontid:

Mandag-torsdag kl. 8-15

Fredag kl. 8-12

Navn