fbpx

GENBRUGSSTEN
TIL ERHVERV

Hos genbrugssten renses mursten fra nedrivningsprojekter. På den måde får de nyt liv, hvorefter de sælges til nye erhvervsbyggerier.

Erhvervsbyggeri kan have mange former og formål.

Alt fra kontordomiciler, butikslokaler, lejligheder og meget mere. Når der bygges, ønsker alle et byggeri i høj kvalitet og leveret til aftalt tid. Men hvorfor ikke skille jer ud fra mængden, når I bygger.

Det helt store emne på verdensplan er miljøet og grøn omstilling. Hvorfor ikke være firstmover på dette område og tilbyde erhvervsbyggeri med omtanke for miljøet.

Vi tilbyder også salg at genbrugte mursten til privat. Læs mere om genbrugssten til private.

ERHVERV

Hos Genbrugssten sælger vi genbrugte mursten og skaller til erhvervsbyggerier. Genbrugte mursten skaber et helt unikt udtryk, noget som nye mursten ikke kan. Samtidig spares miljøet for den store energibelastning, der sker ved brænding af nye mursten.

Vi samarbejder med blandt andet entreprenører, arkitekter, boligselskaber og ejendomsudviklere, og sammen sænker vi vores fælles aftryk på miljøet.

Vidste du?

Vi leverer vores genbrugssten i hele Danmark

Hus bygget i genbrugssten

Vi bistår med rådgivning til dit projektbyggeri

I blandt vores andre erhvervskunder har vi hjulpet bla. bygherrer, arkitekter, entreprenører, ejendomsudviklere, parcelhus firmaer, murermestre etc. Og vi står også klar til at rådgive eller finde de rette sten til dit projektbyggeri.

Vi tilbyder ressource kortlægning af projekterne, udvalg af sten der passer ind i enten bestående sten, eller visuelle udtryk.

Vi laver fast aftale omkring levering så tidsplaner altid overholdes.

Tag en uforpligtende snak med os, og find ud af hvor klimavenligt dit næste byggeri kan blive?

Bestil en af vores murstensprøver

Kunne du tænke dig at have vores murstensprøver i din udstilling? Så skriv til os her, så kontakter vi dig for at aftale nærmere

Navn

Et udpluk af vores samarbejdspartnere:

Kontakt os

Skriv til os her for at høre mere om mulighederne for brug af genbrugssten i dit byggeprojekt. Vi står klar til at hjælpe, om det er en vinkælder, gulv eller et komplet hus.

Brønderslev

69 16 03 77

info@genbrugssten.dk

Telefontid:

Mandag-torsdag kl. 8-15

Fredag kl. 8-12

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Genbrugssten logo